//]]> Ο.Ν.ΝΕ.Δ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΝΝΕΔ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ


Τις προηγούμενες ημέρες ο νέος πρόεδρος της Ν.Ε ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας Απόστολος Κατσιάφας πραγματοποίησε την σύγκλιση της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής τ ου νομού, παρουσία του πρ.πρόεδρου Γιώργου Ελευθερίου και πλήθους ΟΝΝΕδιτών. Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την δράση της οργάνωσης από εδώ και στο εξής καθώς και οι εξελίξεις που μας απασχόλησαν τον προηγούμενο διάστημα με την ΟΝΝΕΔ σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο. Τελικό συμπέρασμα ήταν ότι η ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας θα συνεχίσει να βρίσκετε στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Οποιαδήποτε προσπάθεια για ανανέωση και επαναπροσδιορισμό της πορείας της οργάνωσης που επιδιώκει ο πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης θα μας βρει παρόντες όλους ,άλλωστε αυτός ήταν και ο στόχος μας από το 2010 η δημιουργία μιας ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας με πολιτικό λόγο, με αρχές και αξίες μακριά από επιρροές τοπικών παραγόντων και κλειστών ομάδων η ΟΝΝΕΔ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.
\Διαβάστε Περισσότερα»

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Νέος πρόεδρος της Ν.Ε ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας ο Απόστολος Κατσιάφας


Την περασμένη εβδομάδα ύστερα από την μοναδική υποψηφιότητα για να την θέση του πρόεδρου της Ν.Ε ΟΝΝΕΔ Καρδιτσας πρόεδρος ανακηρύχθηκε ο νεαρός οικονομολόγος απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μακεδονιας Απόστολος Κατσιάφας με πλούσια εμπειρία στην ενασχόληση του με την νεολαία καθώς είχε διατελέσει υπεύθυνος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.Ο νέος πρόεδρος σε ανάρτηση του στο facebook αναφέρει: Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και με τίμησαν με την καθολική αποδοχή τους για την προεδρία της Νομαρχιακής Επιτροπής του νομού. Αναλαμβάνω μια θεση που με τιμά ιδιαίτερα καθως επισης μου αναθέτει ενα μεγάλο φορτίο , το οποίο με υποχρεώνει να δώσω το 100% των δυνάμεών μου για να συνεχίσω το έργο του προκατόχου μου και φίλου Giorgos Eleutheriou που εχει δώσει τόσα πολλά για αυτή εδω την οργάνωση και έχει πετύχει ακόμη περισσότερα. Τελος θέλω να πω πως η ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας ειναι μια οργάνωση ίσων, ανοιχτή σε όλους και έτοιμη να δώσει την μάχη για την γενιά και τις ιδέες μας σαν μια γροθιά.
/blockquote>
\Διαβάστε Περισσότερα»

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Δεν θα είναι εκ΄νέου υποψήφιος ο Γιώργος Ελευθερίου


Η Νομαρχιακή Οργάνωση της ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας ανακοινώνει οτι ξεκινούν οι διαδικασίες για την ανάδειξη της νέας νομαρχιακής οργάνωσης καθώς και των τοπικών οργανώσεων.Η δήλωσή του προέδρου, Γιώργου Ελευθερίου αναφέρει: « Έπειτα απο εξι χρόνια στην θέση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας, φρονώ πως η παρούσα στιγμή είναι η κατάλληλη για να αποχωρήσω , ενθαρρύνοντας την οργάνωση να εξελιχθεί, μέσω νέων στελεχών, νεολαίων με όρεξη για δουλειά και με όραμα για πρόοδο . Στην πολιτική, καμία θέση ευθύνης δεν πρέπει να διαρκεί περισσότερο απο δυο θητείες, οι οποίες αρκούν για να περάσει ο εκάστοτε την φιλοσοφία του και να αφήσει το στίγμα του. Οφείλω να πω οτι αυτά τα εξι χρόνια ηταν τα πιο δύσκολα για την πολιτική ζωή του τόπου, με μεγάλη απαξίωση των νέων απέναντι σε αυτή, όμως καταφέραμε να έχουμε την πιό δραστήρια πολιτική νεολαία του νομού . Με την ενασχόλησή μέσα από μια πολιτική νεολαία, μπορείς να προσπαθήσεις ώστε να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα, αρκεί να μείνεις πιστός σε αυτό το σκοπό και μην συμφιλιωθείς με την υπάρχουσα κατάσταση. Εξάλλου η ηλικία μας και τα όνειρα μας, δεν το επιτρέπουν αυτό. Πάντως αυτα τα χρόνια πέρασαν γρήγορα, με πολλές «δυνατές» στιγμές και αξέχαστες εμπειρίες. Πιστεύω οτι δουλέψαμε και δημιουργήσαμε μια ζωντανή οργάνωση, με παρόν και μέλλον, κάτι διαφορετικό απο αυτό που αναλάβαμε. Και τονίζω πολλές φορές το "εμείς", γιατί πρέπει να καταλάβουμε οτι ένας άνθρωπος μόνος του δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα αν δεν υπάρχει μια ομάδα ατόμων που να  το στηρίζει. Η πολιτική σε οποιοδήποτε επίπεδο δεν είναι αγώνας δρόμου για ένα άτομο, άλλωστε οι παρέες ειναι αυτές που γράφουν ιστορία. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους μου, τους συμμαχητές μου, όλα αυτά τα παιδιά που ασχολήθηκαν με την οργάνωση μας αλλά και αυτούς που θα συνεχίσουν να τονίζουν την παρουσία μια κεντροδεξιάς φιλελεύθερης νεολαίας στο νόμο. Τέλος θα ήθελα να υποσχεθώ στους φίλους και τα μέλη της οργάνωσης μας οτι θα συνεχίσω να μάχομαι για μια πιο ενεργή συμμετοχή των νέων στα κοινά, άλλωστε αυτός ήταν και ο βασικός μου στόχος ολο το προηγούμενο διάστημα. Καμία φορά αυτό που μετράει είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός.»
\Διαβάστε Περισσότερα»

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Δήλωση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας για την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη


Θα ήθελα εκφράσω εκ'μέρους της Ν.Ε ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας τα συγχαρητήρια μας στον νεοεκλεγεντα πρόεδρο της Νεας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, έδωσε έναν τίμιο και καθαρό αγώνα και αυτό επιβραβευτηκε.Ο νέος πρόεδρος που εκλεξαμε δεν είναι απλά ο αρχηγός μιας παράταξης ,αλλα ο εν δυνάμει πρωθυπουργός της χώρας που πάνω στις πλάτες του θα σηκώσει το βάρος ώστε να εκδιωχθεί η επικίνδυνη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ,για να ξανα μπει η χώρα σε εναν σταθερό δρόμο μακριά απο επικίνδυνους ελιγμούς που θα μας στοιχίσουν.Συγχαρητήρια βέβαια αξίζουν και στους έτερους υποψήφιους στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη,Απόστολο Τζιτζικωστα και Άδωνη Γεωργιάδη για τον αγώνα που έδωσαν.Το μεγάλο ευχαριστώ ανήκει δικαιωματικά στα μέλη της Νεας Δημοκρατίας που μαζικά προσήλθαν στις κάλπες και στις δυο εκλογικές διαδικασίες δίνοντας το μήνυμα οτι η Νέα Δημοκρατία είναι παρών.Δεν θα ήθελα όμως να ξεχάσουμε τούς εκατοντάδες εθελοντές μαζί με τα παιδία της ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας που βοήθησαν στον νόμο μας ώστε να στηθεί η εκλογική διαδικασία, τους αξίζει εναν μεγάλο μπράβο.Από χθες γύρισαμε σελίδα ,στο πλευρό του νέου προέδρου θα δώσουμε νέους αγώνες για μια καλύτερη Ελλάδα.
Γιώργος Ελευθερίου Πρόεδρος Ν.Ε ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας
\Διαβάστε Περισσότερα»

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Δήλωση του προέδρου της Ν.Ε ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας Γιώργου Ελευθερίου


Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους Νεοδημοκράτες και όλους τους Οννεδίτες της Καρδίτσας για την μαζική συμμετοχή τους στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής. Αποδείξαμε για μια ακόμη φορά ότι η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη είναι παρόν και ενωμένη ,έτοιμη να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας όποτε και αν χρειαστεί.Eπίσης να συγχαρώ και τους 4 υποψηφίους αλλά και τα επιτελεία τους για τον αγώνα τους αυτόν. Στις 10 Ιανουαρίου οι δυο πρώτοι διεκδικητές ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναμετρηθούν για την τελική επικράτηση. Η Νέα Δημοκρατία δεν θα βγει λαβωμένη από μια δημοκρατική διαδικασία όπως αυτή, στην πορεία προς τις κάλπες αναδείξαμε ότι η Νέα Δημοκρατία ξεκινά από την λαϊκή δεξιά και καταλήγει στο φιλελεύθερο κομμάτι του κέντρου. Τέλος να ευχαριστήσω την οικογένεια μου τα παιδιά της ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας που στελέχωσαν όλα τα εκλογικά κέντρα του νομού ώστε να διεξαχθεί ομαλά η εκλογική διαδικασία. Αυτά τα παιδιά ξέρουν να βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή για τις μάχες της παράταξη μας
\Διαβάστε Περισσότερα»

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές στην Νεα Δημοκρατία


Αγαπητές φίλες και φίλοι, απο οτι διακρίνεται το τελευταίο διάστημα,  ο κόσμος της Νεας Δημοκρατιας κινείται στον παλμό των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη ενός νεου αρχηγού.Με την προχθεσινή επίσκεψη του Ευάγγελου Μεϊμαράκη έκλεισε και ο κύκλος  επισκέψεων των υποψηφίων προέδρων στο νομό μας που άνοιξε ο Απόστολος Τζιτζικωστας .Γι αυτό θα μοιραστώ μαζι σας τις σκέψεις της νεας γενιάς για αυτη την αναμέτρηση. Θα ήθελα να επικεντρωθώ στα θετικά σημεία του κάθε υποψηφίου, τα σημεία που ξεχωρίζουν τον καθένα απο τους άλλους υποψηφίους .Σίγουρα και οι τέσσερις τούς ειναι εκφραστές διαφορετικών σχολών πολιτικής και διαφέρουν όλοι μεταξύ τους. Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ειναι ο άνθρωπος που μετά απο τα 40 χρόνια παρουσίας του στην πολιτική σκηνή και περνώντας απο κομβικες θεσεις όπως πρόεδρος ΟΝΝΕΔ, γραμματεας Πολιτικής Επιτροπής και στη συνέχεια πρόεδρος Βουλής ξέρει σπιθαμή προς σπιθαμή την Νεα Δημοκρατία,τους ανθρωπους της και την ψυχοσυνθεση τους. Ο Απόστολος Τζιτζικωστας, ως γνήσιος εκφραστής της νεας γενιας εκπροσωπεί το νέο και την ανανέωση που πρέπει να επέλθει στη Νεα Δημοκρατία. Μακριά απο την Βουλή στα χρονια του μνημονίου θεωρείται αφθαρτος. Στα θετικα του η μεγάλη νίκη του στην περιφέρεια Μακεδονίας χωρίς την επίσημη στήριξη της Νεας Δημοκρατίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφραστής του μεσαίου χώρου και του φιλελευθερισμου, πιστεύει στο μικρότερο και πιο ευέλικτο κράτος και στην ιδιωτική πρωτοβουλία ώστε να προσπεράσουμε τον σκόπελο των μνημονίων. Τέλος οσον αφορά τον Άδωνη Γεωργιάδη, προερχόμενος απο την Λαϊκή Δεξιά μπορεί να είναι για πολλούς αντιπαθής με τις γνωστές εκρήξεις του στα ΜΜΕ ωστόσο έχει το δικό του φανατικό κοινό με τις αποστομοτικες απαντήσεις του στους λαϊκιστές της αριστεράς. Αυτά και πολλά άλλα πρέπει να είναι τα κριτήρια του απλού Νεοδημοκράτη ώστε να φτάσει μέχρι την κάλπη στις 22 του μήνα και να ανάδειξει τον νέο αρχηγό του.Βέβαια προσπάθειες προσανατολισμου του κόσμου απο τοπικά στελέχη σε υποψηφιότητες, πρέπει να εξετάζονται και με μιά δεύτερη ματιά διότι εκτός απο τα καλό του κόμματος μπορεί να εμπεριέχουν και διαφορα προσωπικά συμφέροντα. Ωστόσο η επιλογή του καθενός μας πρέπει να ειναι προσωπική και να συνειδητοποιήσουμε πια Νεα Δημοκρατία θέλουμε. Μια Νεα Δημοκρατία ανανεωμένη με φρέσκες ιδέες και σύγχρονο Ευρωπαϊκό λόγο, με νέα πρόσωπα να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αλλα και να τη στηρίζουν έμπρακτα και ουσιαστικά καί να μην επιτρέψουν να μετατραπεί σε ενα κόμμα γερόντων που οι πολίτες θα το έχουν ταυτίσει με το παλιο σύστημα. Κλείνοντας θα ήθελα να αναφερθώ σε διάφορες διαρροές για διάσπαση μετά τις εκλογές, θυμούμενος όμως τη παροιμιώδη φράση του Ευάγγελου Αβέρωφ πώς" το πρόβατο έξω απο το μαντρι το τρωει ο λύκος" , νομίζω ότι δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι παραπάνω και θα αρκεστώ σε αυτή .Την επόμενη μέρα θα είμαστε όλοι δίπλα στον νεο μας αρχηγό και θα προσφέρουμε τα μέγιστα.
Γιώργος Νικ.Ελευθερίου Πρόεδρος Ν.Ε ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας
\Διαβάστε Περισσότερα»